„Културно лето” у Чачку: Вечерас Стефан Миленковић, у недељу Лена Ковачевић 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
„Културно лето” у Чачку: Вечерас Стефан Миленковић, у недељу Лена Ковачевић
Trenutno na sajtu: 261       |       Podeli:
16.07.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - „Културно лето” је нови програм који је град Чачак овог лета припремио

за своје суграђане, свих узраста, са веома богатим садржајем.

Званично већ данас отвара га светски познати виолиниста, маестро Стефан Миленковић. Он ће заједно са полазницима Мастер класа, одржаног у Чачку у претходних десет дана, свирати вечерас у 19 часова, у великој сали Дома културе. Улаз на концерт је бесплатан, а тако ће бити и са свим осталим манифестацијама које Град припрема.

Већ у недељу вече, 18. јула, у 20 часова, у прелепом амбијенту Градске плаже, за Чачане ће певати Лена Ковачевић.

Читав низ концерата, представа и догађаја се реализује у сарадњи са платформом Владе Републике Србије „Србија Ствара", а планирано је да сваки викенд, током ова три месеца, Чачани уживају у одличној музици, сјајним представама, песничким и поетским вечерима, углавном на отвореним просторима, у Овчар Бањи или на Градској плажи.

Наши суграђани ће током лета имати прилику да слушају и гледају „Вече песме и поезије" Ивана Босиљчића, Јелену Гавриловић и Александру Милутиновић – „Balcan acoustic", кабаре Драгана Вујића Вујкета, концерт Александре Радовић, програм „Низ Мораву песма нек потече" – музика композитора из чачанског краја, наступ браће Теофиловић, соло песме српских композитора у извођењу Сање Керкез, под називом „Где си душо, где си рано", концерт КУД „Желе", хор Чачанске Гимназије.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


stefan milenkovic lena kovacevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.451.279 посета
Тренутно на сајту: 262 посетилац(a)